Какво меню ще изберете днес?

Любимите рецепти

Барила може да помогне в избора ви, дори когато търсите нещо повече от обикновена паста. От предястието до десерта, ето вашето меню.

Зеленчуков киш, основно ястие с дзукини, вкусни кейкове: пролетно меню, с което да забравим зимата.

Рецепти за студена паста, разнообразни салати, рулца от патладжани, плодове и сладолед: пресни продукти и деликатни вкусове, за да се насладим на лятото.

 • Цветна фантазия

  Поканили сте много гости? Искате да им предложите едно вкусно меню? Ето едно вкусно предложение, семпло, но със сигурен ефект. 
  Прочетете >
 • Морските вкусове на о.Елба

  Лека и вкусна кухня, чиято сила е в свежестта на прясно уловената риба от Тиренско море. Ето едно меню, за да откриете всички вкусове на остров Елба. 
  Прочетете >

Нови вкусове с гъби, ядки и трюфели, кейкове с кестени: есента е чудесен сезон да открием аромата на гора

 • Деца, хайде на масата!

  Това меню е посветено изцяло на децата. В магическа комбинация от цветове и аромати, ще ви удиви с хранителни и вкусни специалитети. 
  Прочетете >
 • Абруцо през есента

  Рецептите на пасторалната традиция на Абруцо са особено подходящи през есента: колбаси, агнешко на скара, домашен хляб и много зеленчуци 
  Прочетете >
 • Чувство за есен

  Когато гората се обагря с топлите цветове на есента и е покрита със скърцащи и цветни листа: това е моментът да опитате гъбите, пресни или сушени. 
  Прочетете >

Лазаня, печено месо, пайове, шоколадови кейкове, селекция от аромати, които са стоплят студените зимни дни.

 • Меню за Сан Силвестро

  Най-вълшебната нощ на годината заслужава специално меню, с леки рецепти на рибна основа, идеални да се посрещне полунощ в компания.  
  Прочетете >
 • Ако пътник в зимна нощ

  Откраднало заглавието на един от шедьоврите на италианската литература, това меню предлага широка гама от рецепти всичките италиански, за да разведри студения сезон  
  Прочетете >

Търси рецепта

Необходими продукти:
cerca
mi sento fortunato
Детайлно търсене >

ТЪРСИ МЕНЮ

Видове кухни:
Сезон: