Фарфале с червено песто и тиквички и моркови

stampa
Червеното Песто на Барила- една нова и вкусна рецепта с оригинален и семпъл вкус, която се съчетава отлично с лекотата на Фарфале. Направете тази рецепта уникална с вкусни патладжани и свежи моркови за един деликатен летен вкус.
Рецепти според Зеленчуци
Брой порции:
4
Ниво на трудност:
Ниско
Време за приготвяне:
30'
Хранителни стойности
per serving prepared according to this recipe.

Енергия
575 kcal - 2397 kJ
- Белтъчини
14 g
- Въглехидрати
78 g
- Мазнини
23 g

 
350 g
 Моркови
 
100 гр.
 Тиквички
 
100 гр.
 Зехтин екстра върджин
 
25 гр.
 Сол
 
q.b. (колкото е нужно)

Начин на приготвяне

1
Измийте морковите и тиквичките и ги нарежете на жулиени, леко ги запържете в два тигана със студенопресован зехтин.
1
Сварете Фарфалете Barilla в достатъчно подсолена вода, прецедете ал денте и подправете с Pesto Rosso Barilla.
1
Разпределете в чиниите тънък слой от тиквички, внимателно сложете отгоре подправената паста и накрая гарнирайте с мoрковите.

Съветите на главния готвач


Избягвайте да загрявате прекалено Pesto Rosso Barilla за да не изгуби цвета си и не измени вкуса си.

Препоръчано вино


За това ястие се препоръчва свежо и елегантно вино, не силно алкохолно с хубав аромат като Nosiola от Тренто или Falanghina от Кампания.

Алтернативни форми



Penne Rigate Barilla 

???label.commentiutenti.title???

Write your comment:

Please login login to leave your comment

Търси рецепта

Необходими продукти:
cerca
mi sento fortunato
Детайлно търсене >