Фетучине с манатарки и картофи с розмарин

stampa
В тази рецепта вкусната манатарка подчертава стойността на Фетучине, създавайки едно отлично ястие, вкусно и семпло.
Рецепти според Зеленчуци, Сирене
Брой порции:
4
Ниво на трудност:
Ниско
Време за приготвяне:
20'
Хранителни стойности
per serving prepared according to this recipe.

Енергия
376 kcal - 1574 kJ
- Белтъчини
14 g
- Въглехидрати
67 g
- Мазнини
6 g

 
250 g
 Зеленчуков бульон
 
300 гр.
 Картофи
 
300 гр.
 Porcini secchi
 
40 гр.
 Масло
 
10 гр.
 Магданоз нарязан
 
2 лъжици
 Розмарин
 
1 клонка
 Сол
 
q.b. (колкото е нужно)
 Пипер
 
q.b. (колкото е нужно)

Начин на приготвяне

1
Задушете гъбите и стрийте наситно розмарина.
1
Разтопете в тиган маслото, добавете картофите, нарязани на кубчета и розмарина и след две минути залейте с бульона. Добавете едро нарязаните гъби с малко вода, в която са киснали, като готвите докато картофите се сварят и овкусете със сол и пипер.
1
Сварете Fettuccine all'Uovo Emiliane Barilla в достатъчно подсолена вода, прецедете ги ал денте и подправете със салсата, като гарнирате със ситно нарязан магданоз.

Съветите на главния готвач


За да обогатите вкуса на рецептата, прибавете люспи Parmigiano Reggiano преди да сервирате.

Препоръчано вино


Lago di CaldaroAlto Adige Doc. Филизите "Schiava", дават червени вина със средна плътност и умерено танинови. Сервирано хладно (13-15° C) в средно голям конусообразен съд, показва своята широта и е особено подходящо за комбиниране с просто сготвени гъби.

???label.commentiutenti.title???

Write your comment:

Please login login to leave your comment

Търси рецепта

Необходими продукти:
cerca
mi sento fortunato
Детайлно търсене >