Цветни фетучине с цветни пиперки и риган

stampa
Фетучине се съчетават отлично с пиперките, основна съставка в тази рецепта, за да създадат едно ароматно и уханно ястие пълно с цветове и готово само за няколко минути.
Рецепти според Зеленчуци, Подправки
Брой порции:
4
Ниво на трудност:
Ниско
Време за приготвяне:
15'
Хранителни стойности
per serving prepared according to this recipe.

Енергия
299 kcal - 1252 kJ
- Белтъчини
9 g
- Въглехидрати
48 g
- Мазнини
8 g

 
250 g
 Зелени пиперки
 
90 гр.
 Жълти пиперки
 
80 гр.
 Червени пиперки
 
80 гр.
 Зехтин екстра върджин
 
2 лъжици
 cucchiai
 
1 лъжичка
 Сол
 
q.b. (колкото е нужно)
 Пипер
 
q.b. (колкото е нужно)

Начин на приготвяне

1
Запържете в тиган зехтина с чушките, нарязани на кубчета, добавете лъжица вода и гответе в течение на 8 минути, добавете риган и подправете със сол и черен пипер.
1
Сварете в достатъчно подсолена водаFettuccine all'Uovo Emiliane Barilla, прецедете и поправете със салсата с пиперки.

Съветите на главния готвач


Обелете пиперките като ги сложите на силен огън и ги обръщате, така че люспата да се опече. След това ги сложете под течаща вода, като отстраните напълно опечената люспа, накрая ги почистете отвътре. Можете да гарнирате, малко преди да сервирате, със ситно нарязан зелен лук.

Препоръчано вино


За тази много ароматна рецепта се препоръчва свежо бяло вино, с добра структура, приятно ароматно и изчистено като резлив Sauvignon от хълмовете на Парма или Chardonnay от Сицилия.

???label.commentiutenti.title???

Write your comment:

Please login login to leave your comment

Търси рецепта

Необходими продукти:
cerca
mi sento fortunato
Детайлно търсене >