Спагети с домати и горгонзола

stampa
Една апетитна рецепта, която ще приготвите на гостите за няколко минути.
Рецепти според Зеленчуци, Сирене
Брой порции:
4
Ниво на трудност:
Ниско
Време за приготвяне:
10'
Хранителни стойности
per serving prepared according to this recipe.

Енергия
599 kcal - 2498 kJ
- Белтъчини
23 g
- Въглехидрати
79 g
- Мазнини
20 g

 
350 g
 Sugo al pomodoro Barilla
 
400 гр.
 Горгондзола мека
 
200 гр.

Начин на приготвяне

1
Загрейте Доматения сос и разтопете в него сиренето gorgonzola.
1
Сварете Spaghetti Barilla в достатъчно подсолена вода, прецедете ги ал денте. Подправете с пастата с предварително приготвения сос.

Съветите на главния готвач


Можете да изсипете доматеният сос Barilla директно в прецедената паста, или да го загреете на водна баня или в микровълновата фурна.

Препоръчано вино


За това средно структурирано сочно ястие, с горчивка нотка и екзотичен аромат се препоръчва червено сухо вино, леко, меко, малко таниново, богато на аромати като Freisa или San Vito от Луци.

Алтернативни форми



Spaghettini Barilla 

???label.commentiutenti.title???

Write your comment:

Please login login to leave your comment

Търси рецепта

Необходими продукти:
cerca
mi sento fortunato
Детайлно търсене >