Пене ригате с гъби и бекон

stampa
Един бърз и прост начин една рецепта да бъде персонализирана и да се получи отличен резултат.
Рецепти според Месо, Зеленчуци
Брой порции:
4
Ниво на трудност:
Ниско
Време за приготвяне:
15'
Хранителни стойности
per serving prepared according to this recipe.

Енергия
440 kcal - 1840 kJ
- Белтъчини
19 g
- Въглехидрати
71 g
- Мазнини
9 g

 
350 g
 Смесени гъби
 
300 гр.
 Пушени гърди
 
150 гр.
 Scalogni
 
2
 Зехтин екстра върджин
 
1 лъжица
 Магданоз нарязан
 
3 лъжици

Начин на приготвяне

1
Нарежете пушения бекон на кубчета и го запържете в тиган със зехтин.Запържете в оставащата част от мазнината наситнения лук шалот, добавете гъбите нарязани на едро и магданоза. Оставете да ври 5 минути в малко вода.
1
Сварете Penne Rigate Barilla в достатъчно подсолена вода и ги прецедете ал денте. Подправете пастата с предварително приготвения сос и сервирайте.

Съветите на главния готвач


За да получите същия резултат за по-кратко време, можете да използвате Със с гъби Barilla към който се добавя пушена панчета, предварително запържена.

Препоръчано вино


За това вкусно, ароматно ястие със средна дълготрайност на вкуса и сладка нотка се препоръчва сухо бяло вино, с остатъчна захар, цветно, плодово, меко и кисело като Petite Arvine от Вале д’Аоста или Vernaccia от Сан Джиминяно.

Алтернативни форми



Tortiglioni Barilla 

???label.commentiutenti.title???

Write your comment:

Please login login to leave your comment

Търси рецепта

Необходими продукти:
cerca
mi sento fortunato
Детайлно търсене >