Букатини с песто ала Калабрезе, свежа рикота и олио с босилек

stampa
Свежата рикота и босилекът подчертават вкуса на Песто ала Калабрезе и дават живот на една бърза рецепта със сигурен успех.
Рецепти според Сирене, Подправки
Брой порции:
4
Ниво на трудност:
Ниско
Време за приготвяне:
15'
Хранителни стойности
per serving prepared according to this recipe.

Енергия
684 kcal - 2858 kJ
- Белтъчини
16 g
- Въглехидрати
70 g
- Мазнини
38 g

 
320 g
 Ricotta di pecora
 
150 гр.
 Зехтин екстра върджин
 
80 гр.
 Босилек
 
5 Листи

Начин на приготвяне

1
Сварете Букатини на Барила в обилно количество солена вода и междувременно стрийте босилека със щипка сол и зехтин.
1
Прецедете Bucatini ал денте и подправете с Pesto alla Calabrese Barilla и извара, разбърайкте добре и сервирайте със струйка олио с босилек като украса.

Съветите на главния готвач


Ако предпочитате можете да замените овчата извара с извара от краве мляко.

Препоръчано вино


С изразен и леко пикантен вкус, тази рецепта става типична от съчетание с мекия вкус на изварата. Препоръчва се меко и деликатно вино с хубави аромати като Pinot Bianco Atesino или Grechetto Umbro.

Алтернативни форми



Spaghetti Barilla 

???label.commentiutenti.title???

Write your comment:

Please login login to leave your comment

Търси рецепта

Необходими продукти:
cerca
mi sento fortunato
Детайлно търсене >