Ако пътник в зимна нощ

Откраднахме заглавието за това меню от един роман  на един от най-известните италиански писатели, Итало Калвино,  създадено от креативността  на главните готвачи, за да се стоплиме през дългите зимни вечери.

ПРЕДЯСТИЕ

Телешки пържолки с кост

Тайната на тази деликатна рецепта е в качеството и начинът на рязане на месото, без да се отнема нищо от вкусовите нотки на бекона и изцяло средиземноморския аромат на салвията.

Прочетете >

ПЪРВО

Телешки пържолки с кост

Тайната на тази деликатна рецепта е в качеството и начинът на рязане на месото, без да се отнема нищо от вкусовите нотки на бекона и изцяло средиземноморския аромат на салвията.

Прочетете >

ВТОРИ

Телешки пържолки с кост

Тайната на тази деликатна рецепта е в качеството и начинът на рязане на месото, без да се отнема нищо от вкусовите нотки на бекона и изцяло средиземноморския аромат на салвията.

Прочетете >

ГАРНИТУРА

Брюкселско зеле със сусам

Кратко описание на абсолютната простота за да съответства по-голямо предизвикателство, разбира се, но винаги в навечерието на италианската кулинарна традиция, изградена с вкус и творчество

Прочетете >

ДЕСЕРТ

Кростата с круши и парченца печени бадеми

Вкусът на круши, съчетани с препечени бадеми, осигурява перфектен завършел на това меню, замислено да топли зимните вечери.

Прочетете >