Великден с изненада

Специално меню за една специална неделя като тази на Великден: изкусителен ордьовър, предястие и основно ястие на рибна основа, гарнитура строго според сезона, а за десерт, разбира се, Козунак (Коломба) 

ПРЕДЯСТИЕ

Рогчета с варено яйце

Пълнените рогчета са сред най-вкусни и неустоими топли предястия

Прочетете >

ПЪРВО

Вермичели с маслинова паста и миди

Миди и маслини, две солени вкуса. Черупките на миди имат диаметър 4-5 см., а мекотелата са лесно разпознаваеми от двата малки рога.

Прочетете >

ВТОРO

Тортелини с магданоз

В тази рецепта ние предлагаме второ ястие от печена пъстърва с вино, овкусена с очарователен сос, обогатен с месен бульон, магданоз, масло и лимон.

Прочетете >

ГАРНИТУРА

Гратинирани аспержи

Аспержите, идващи от Азия, са били известни на египтяни, гърци и римляни. Типично пролетни зеленчуци с отличителен вкус, тук ви ги предлагаме изпечени с галета, като една изискана и неустоима гарнитура.

Прочетете >

ДЕСЕРТ

Великденски сладкиш Рай

Коломбата е традиционен Великденски десерт: В тази рецепта, ние предлагаме Коломба, която от своя страна е "адаптация" на също така класически сладкиш като торта Парадизо.

Прочетете >