Меню за Сан Силвестро

Най-вълшебната нощ на годината заслужава специално меню, с леки рецепти на рибна основа, идеални да се посрещне полунощ в компания. Започва се с предястие от карпачо с риба меч, ароматизирано с портокалови резени; на Нова Година след това не може да пропуснете лещата, главно действащо лице заедно със скаридите в едно изненадващо основно ястие, следвани от калмари  на шишчета върху легло от рукола и салата от рукола и сотирани ядки. В заключение, панетоне с пълнеж от крем маскарпоне.

ПРЕДЯСТИЕ

Карпачо от риба меч с портокал

За старт на Новогодишната трапеза, представяме ястие с риба меч, едно от най-характерните от средиземноморската кухня, в един необичаен вариант, ароматизирано със свежестта на портокал.

Прочетете >

ПЪРВО

Фарфале с раци и леща

Една лесна рецепта, вкусна и със сигурен ефект.

Прочетете >

ВТОРИ

Шишчета от калмари с канапе от рукола

Вкусни и леки, шишчета от калмари поднесени върху канапе от рукола са идеално основно ястие за Новогодишната вечеря с приятели.

Прочетете >

ГАРНИТУРА

Салата с рукола с ядки и балсамов оцет

Като гарнитура на шишчета подхожда прясна и свежа салата с рукола, обогатена със сушени плодове разбъркана с балсамов оцет.

Прочетете >

ДЕСЕРТ

Панетоне с крем от маскарпоне

Новогодишното меню приключва с плътен и живописен десерт: панетоне с пълнеж от вкусен крем от маскарпоне и шоколадови стърготини.

Прочетете >