Лекота на вкуса

Възхвала на свежестта, аромата и лекотата на храните, които се слагат на трапезата, така че винаги да се получава най-доброто от всяко едно меню.

ПРЕДЯСТИЕ

Салата от пъпеш, авокадо и рачени рулца

В тази вкусна салата се сместват цвят и лек вкус.

Прочетете >

ПЪРВО

Талятеле с балсамов оцет от Модена

Два големи класически продукта на Емилиянската кухня, Талиателе и балсамов оцет, създават една проста и успешна рецепта.

Прочетете >

ВТОРИ

Шишчета с месо и зеленчуци в сладко-кисел сос

Да се сервира леко ястие е лесно. Сервирането в смес от цветове и аромати прави всичко още по-апетитно.

Прочетете >

ГАРНИТУРА

Пресни картофки с подправки

Класическа гарнитура от картофи, запечени във фурната и ароматизирани с билки

Прочетете >

ДЕСЕРТ

Целувчена торта

Приканващо и вкусно приготвяне. Десерт, пример за лекота

Прочетете >