Вкусна пролет

Свежестта на салатата панцанела, непогрешимият вкус на Фузили с аспержи и шунка, вкусът на печено във фолио телешко месо и нежната деликатност на лимонена торта: меню от пролетни цветове и аромати, което оставя зад гърба си дългата зима.

ПРЕДЯСТИЕ

Панцанела

Панцанела е селски специалитет от Област Тоскана, основната му съставка е домашно приготвен хляб, изпечен във фурна на дървени въглища.

Прочетете >

ПЪРВО

Фузили с аспержи и прошуто

В тази рецепта, безпогрешният вкус на аспержите се комбинира перфектно с деликатния аромат на прошутото.

Прочетете >

ВТОРO

Телешки ребърца в хартия

Бърза и интересна рецепта, която се приготвя във фурна, или на скара. Заедно с магданоза може да използвате различни ароматни подправки.

Прочетете >

ГАРНИТУРА

Пълнени артишок

Артишокът, хранителен и богат на фибри, е подходящ за всякакви рецепти. Тук ви предлагаме "специален" вариант на пълнени артишок.

Прочетете >

ДЕСЕРТ

Лимонова торта

Свежестта на лимон обхваща тази торта с целия си аромат.

Прочетете >